Balta este amplasata in comuna Denta, la 40 km de Timisoara (prima comuna dupa Deta). Se intra in comuna, iar primul drum la dreapta duce direct pe malul baltii. Specii: Crap, crap oglinda si amur. Momeli: Porumb si boilies. Alte informatii utile: Nu se pescuieste noaptea, dar se permite stationarea pe malul baltii peste noapte. Nu este voie sa se intre in apa sub nici o forma, nici cu barca, dar avand in vedere dimensiunile baltii, se poate momi cu racheta in orice loc.

Am fost ieri 5/09/2017 - balta e goala, mai are doar somn american, pitic. Am pescuit cu porumb, boiles (de 3 feluri) la 4 lansete, nicio trasatura decat somn pitic, care pana si la boiles venea. Dupa 4 ore de pescuit am observat la cateva zeci de metri de mine era un navod de 20-30m intins la uscat. Balta e in paragina, plina de vegetatie pe margine, paznic nu este si ca atare nici nu mi-a cerut nimeni bani. Mi-a confirmat un satean care inainte sa plec mi-a zis 2-3 vorbe. Proprietarul nu locuieste in Romania si a abandonat intretinerea baltii. Ma intreba daca am luat ceva, asteptand acelasi raspuns ca de obicei, de la alti pescari - nimic.
Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	balta denta.jpg 
Afișări:	494 
Mărime:	96,1 KB 
ID:	757