-
Balta Denta
Balta este amplasata in comuna Denta, la 40 km de Timisoara (prima comuna dupa Deta). Se intra in comuna, iar primul drum la dreapta duce direct pe malul baltii. Specii: Crap, crap oglinda si amur. Momeli: Porumb si boilies. Alte informatii utile: Nu se pescuieste noaptea, dar se permite stationarea pe malul baltii peste noapte. Nu este voie sa se intre in apa sub nici o forma, nici cu barca, dar avand in vedere dimensiunile baltii, se poate momi cu racheta in orice loc.
Am fost ieri 5/09/2017 - balta e goala, mai are doar somn american, pitic. Am pescuit cu porumb, boiles (de 3 feluri) la 4 lansete, nicio trasatura decat somn pitic, care pana si la boiles venea. Dupa 4 ore de pescuit am observat la cateva zeci de metri de mine era un navod de 20-30m intins la uscat. Balta e in paragina, plina de vegetatie pe margine, paznic nu este si ca atare nici nu mi-a cerut nimeni bani. Mi-a confirmat un satean care inainte sa plec mi-a zis 2-3 vorbe. Proprietarul nu locuieste in Romania si a abandonat intretinerea baltii. Ma intreba daca am luat ceva, asteptand acelasi raspuns ca de obicei, de la alti pescari - nimic.
Permisiuni postare
- Nu poți posta subiecte noi
- Nu poți răspunde la subiecte
- Nu poți adăuga atașamente
- Nu poți edita posturile proprii
-
Reguli Forum