Reclama multă, peste ....nevoie .AR trebui scoasă de pe harta bălților private din buzau
Balta se afla langa satul Ghergeasa. Sunt un numar de 7 balti in sat dar balta 3 se afla la intrare in Ghergeasa pe dreapta. Acolo vedeti niste solare si mergeti tot inainte si veti vedea balta. Specii: Crap, caras si novac. Multi spun ca in aceasta balta nu este crap dar eu ii contrazic in mod cert. Am prins cteno de 13 si 7 kg. Crap romanesc am prins dar nu foarte mare. Trebuie sa fii inarmat cu rabdare! Momeli: rama, vierme pentru caras. Crap: boiles si porumb si la cteno incercati porumbul cu usturoi ! Alte informatii utile: pe partea cu digul fundul apei este mai nisipos iar in capatul celalt este mai mult mal, nu exagerat de mare.
Reclama multă, peste ....nevoie .AR trebui scoasă de pe harta bălților private din buzau
Falsa prima poza. Crapi de ciuda ca nu iti trage si la cati bani dai, vreo 60 de lei in 2019. Macar daca ti-ar oferi contravaloarea in peste la jumatate din taxa, daca nu prinzi si alea minim 3 kg de caras.