Lacul Ghioroc, cu o suprafata de peste 10 ha si o adancime maxima de 10 m, este o atractie turistica locala atat pentru practicarea pescuitului cat si pentru scaldat. Este numit si "Litoralul de acasa", un punct de atractie foarte cautat de catre aradeni datorita plajei amenajate cu nisip, sezlonguri si umbrele. Lacul gasduieste vestitul eveniment Ghioroc Summer Fest, festival bine cotat si apreciat nu numai de localnici, fetivalul Green Island, Open Festival si multe altele. Spre mijlocul lacului exista si doua insule destul de mari, puse la vanzare de catre proprietari.

Tot de lacul Ghioroc apartine si lacul Ghioroc 2, denumit de localnici si Ocean datorita adancimilor foarte mari (pana in 25m). Acesta este amplasat pe o fosta balastiera, de aici si adancimea mare. Este vestit pentru dimensiunile carasilor (2-3kg) si a platicilor mari.

Lacul Ghiroc este populat cu crap si caras, iar printre speciile de peste amintim somnul de dimensiune mare, rosioara, babusca si platica.

Acces auto
Accesul se realizeaza din drumul national Arad-Deva, in dreptul localitatii Sambateni se face la stanga pe DC 708C, pana la lac, la intrare in satul Ghioroc fiind in jur de 2km. Distanta de la Arad este in jur de 22km.
Sunt de fapt 2 lacuri cel din dreapta este denumit de localnici si Ocean datorita adancimilor foarte mari(2-25m) , fiind amplasat pe o fosta balastiera.Este vestit pentru dimensiunile carasilor (2-3kg) si a platicilor. Se mai poate achita si o taxa de 150 ron/sezon
Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	620_lac-ghioroc_-_prezentare.jpg 
Afișări:	354 
Mărime:	28,5 KB 
ID:	302Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	621_lac-ghioroc.jpg 
Afișări:	425 
Mărime:	26,4 KB 
ID:	303