Pescuit Horgesti 02.06.2018
Pe data de 2.06.2018 intr-o zi frumoasa cu putin vant si putini nori am testat horgestiul . Ajuns pe la ora 5:00 am incercat sa prind un loc decent de pescuit insa deja erau multi pescari mai matinali ca mine . Putine locuri amenajate de pescuit 3,4 pontoane si o limba de iarba + daliile , mal abrupt nu prea poti sta pe scaun . Pretul a fost de 50 lei pe malul acesta si 100 pe celalalt inde era mult mai amenajat ( nu am inteles de ce diferenta de pret ) multi spun ca ar fi cumva delimitata balta . M-am asezat langa dig aproape , si pana la ora 6 aveam 3 carasi cat palma . Cand a venit vremea sa platim , omul ce se ocupa cu asta a trecut mai intai pe dig pe un ponton si a coborat intr-o incapere acolo . De la ora 6:00 pana pe la 13:00 nu am mai avut nicio trasatura , momeala din undita/lanseta intreaga in tot acest timp . Ceilalti pescari au inceput sa se mute pe dig insa nici ei ..nimic . Multi spun ca a2a zi se organiza concurs si cica ar fi bagat azot . Nu stiu exact nu pot baga mana in foc . Cert e ca un fenomen straniu ca sa nu sara deloc , nici carasu nici crapul nimic . Asa ca experienta nu o voi mai repeta aici . Pacat ca nu mai sunt locuri ca altadata unde macar sa ai activitate .