Autentificare

Arată versiune īntreagă : Balta Pupaza

Balti Pescuit
23.09.2017, 18:46
Balta Pupaza, Calarasi. Partida de pescuit la undita, de dimineata pana la orele 15:00. 2 undite, total 8 kg (caras si 1 crap de 1,6 kg). Eliberate cateva ciortanici sub 1 kg, conform regulamentului baltii. Nadit cu ttx. Cele mai multe capturi le-am avut la rama, la viermusi m-a tocat rosioara. Caras de diferite dimensiuni, pentru majoritatea gusturilor. Am dat si la bonduelle, nimic.
De dimineata a picat maruntis, caras, ciortanica, rosioara, biban. Pestii mai mari au venit dupa pranz, fix cand era caldura mai mare. Posibil sub efectul nadirii mai intensive. Nu am dat la cocolos sau patratica ca nu-mi place. Din cate am inteles era posibil sa am rezultate mult mai bune dar eu atat mi-am dorit.
Am fost 3 pescari. Eu am dat doar la 2 undite, un tovaras de pescuiala a dat doar la lansete bagate pe boaba si viermusi, el luand numai caras peste palma si cateva ciortanici (aprox 8 kg cumulat si el) si celalalt tovaras de pescuiala a dat mixt lansete si undite ( a luat cam 5 kg de caras, asta cand nu dormea)
Cei mai mari carasi au venit la amicul meu la lansete, le viermusi. La bob uscat de porumb nicio trasatura. Neaparat trebuie nadit si mentinuta zona.
256256257