PDA

Arată versiune întreagă : Mafia AJVPS Bacau

Anturaju93
18.05.2017, 06:54
Am fost zilele astea sa-mi achit contributia de membru la AJVPS Bacau si am constatat cu stupoare ca aceasta a ramas tot la suma de 90 de lei ca si in anii trecuti. Eu eram de parere ca daca guvernul a scos taxa ANPA de 30 de lei aceasta trebuia sa se reflecte si in taza AJVPS BACAU care includea taxa ANPA , dar din pacate nu este cazul aici.
Am incercat sa le cer explicatii despre modul in care sunt cheltuiti banii membrilor, ca de 10 ani de cand platesc 90 lei pe an nu am observat nimic facut pe balta de AJVPS, nu se face ecologizare pe balti, nu se populeaza cu peste, nu se fac controale decat daca este prohibitie, dar fara sa primesc un raspuns de la doamna de la ghiseu care mi-a luat banii si atat.
Am intocmit o cerere pe care le-am trimis-o domnilor de la AJVPS Bacau prin email, dar o voi trimite si prin posta, cu urmatorul continut:

Subsemnatul .... Daniel domiciliat in ......., jud. Bacău, formulez prezenta cerere prin care doresc să va aduc la cunoştinţă următoarele aspecte in calitate de membru al Asociaţiei de 9 ani, serie carnet de membru ......./02.07.2008:
In data de 10.05.2017 m-am prezentat la sediul dvs. din Bacău pentru a-mi plăti cotizaţia anuala pentru permisul de pescuit, moment in care am aflat cu stupoare ca taxa este tot de 90 lei ca şi in anii trecuţi, cu toate ca nu se mai plăteşte taxa de 30 lei pentru ANPA, fiind eliminata de Guvernul Grindeanu. Nu am putut obţine mai multe clarificări privind cuantumul taxei de pescuit pentru anul 2017 de la funcționara de la birou şi nici de pe chitanţa oferita, astfel încât mă vad nevoit să mă adresez dvs.
Ce reprezintă aceasta taxa pe care eu in calitate de membru trebuie să o achit lunar? Daca taxa ANPA a fost eliminata de ce nu a fost actualizata şi taxa la AJVPS Bacău in acest sens?
Daca aţi majorat taxa pentru pescuit începând cu anul 2017, va rog să-mi comunicaţi hotărârea prin care aţi făcut acest lucru.
Care este scopul acestei taxe de pescuit şi ce se face cu banii achitaţi de către membrii AJVPS Bacău?
In toţi anii in care pescuiesc in judeţul Bacău, nu am observat nicio acţiune de ecologizare sau populare a râurilor sau lacurilor din Bacău, întreprinsă de către AJVPS Bacău.
Nu m-am întâlnit in 10 ani de pescuit cu cineva care să mă întrebe de sănătate pe balta ! Singurele controale efectuate sunt de către Jandarmeria Romana in timpul prohibiției, când eu oricum nu pescuiesc, dar pescuiesc alţii.
Daca aceasta asociaţie nu populează cu peste, nu ecologizează sau curata bălțile, malurile apei, nu efectuează controale, nu aduce nicio îmbunătățire locurilor de pescuit din judeţul Bacău, atunci de ce să mai plătim noi membrii dvs. aceasta taxa de 90 de lei anual?
Cred ca v-aţi dat seama pana acum ca sunt un membru foarte nemulţumit de „activităţile” întreprinse pana acum de AJVPS Bacău şi mă întreb eu pentru ce plătesc suma de 90 lei.
Va rog să-mi comunicaţi următoarele documente:
- Raport de activitate pe anul 2016, din care să rezulte daca AJVPS Bacău a efectuat lucrări de amenajare sau ecologizare a malurilor luciului de apa, a râurilor, etc., daca s-au făcut populari cu peste, cate persoane au fost prinse la pescuit fără permis de pescuit valabil emis de AJVPS Bacău, orice alte acţiune pentru membrii activi AJVPS Bacău;
- Hotărârea prin care s-a stabilit cuantumul taxei de pescuit pentru anul 2017, ce cuprinde aceasta taxa, detaliat, aşa cum era menţionat pe facturile anterioare 2016, 2015, etc.;
- Hotărârea prin care s-au stabilit obligaţiile şi atribuţiile AJVPS Bacău in vigoare pentru anul 2017.

Daca voi primi vreun raspuns il voi atasa cu drag aici.

Neînregistrat
21.05.2018, 20:28
Bune argumente ....21.05.2018.... Ai primit totusi un oarecare raspuns?

Anturaju93
22.05.2018, 06:09
Evident ca nu. :mad: