Anturaju93
20.03.2019, 18:38
La Costisa se poate ajunge ori prin Bacau ori prin Adjudul Vechi. Din cate am inteles, baltile de la Costisa sunt de fapt un brat mort al raului Siret. Se poate pescui atat la rapitor cat si la stationar, apa avand diferite adancimi si zone cu stuf. Cand eram copil tatal meu ma ducea pe mine si pe fratele meu la Costisa la pescuit de crap, pe care il prindea la sobolan de mamaliga (pentru pescarii de moda veche) si chiar avea succes, tin minte ca prindea crapi frumosi acolo unde apa era mai adanca si parca masina pe campia unde se afla acea masa de beton. Chiar langa aceste balti de la Costisa se gaseste barajul Beresti, de unde se poate pescui de pe dig.
Eu nu am pescuit niciodata la Costisa dar o sa incerc anul acesta. Am inteles ca trebuie permis de la AJVPS Vrancea, dar eu am permis de pescuit la AJVPS Bacau, sper sa nu am probleme.
Pozele sunt facute de mine in martie 2019 cand afara batea un vant turbat si chiar si asa erau 2-3 pescari acolo.
15291530153115321533
Eu nu am pescuit niciodata la Costisa dar o sa incerc anul acesta. Am inteles ca trebuie permis de la AJVPS Vrancea, dar eu am permis de pescuit la AJVPS Bacau, sper sa nu am probleme.
Pozele sunt facute de mine in martie 2019 cand afara batea un vant turbat si chiar si asa erau 2-3 pescari acolo.
15291530153115321533